Clouds
21 Budapest
Dollár
345,52 Ft
Euró
370,00 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,252 $

Mischinger Péter továbbra is bocsánatkérést vár Szorcsik Vikitől

Fotó: Szorcsik Viktória Odette Defleur szerepében Darvas Benedek - Varró Dániel - Hamvai Kornél - Rejtő Jenő Vesztegzár a Grand Hotelben című zenés vígjáték próbáján a Békéscsabai Jókai Színházban 2015. október 1-jén. A darabot Szente Vajk rendezésében október 2-án mutatják be. MTI Fotó: Rosta Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mischinger Péter nem enged, nem hajlandó elengedni az ügyet, és továbbra bocsánatkérést vár Szorcsik Vikitől.

Nem sokan gondolták volna, hogy a Farm VIP 3 után ekkora ügy lesz Mischinger Péter és Szorcsik Viki vitájából. Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője szerint a színésznő hazudott róla, és nyilvános bocsánatkérést vár.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Ez továbbra sem történt meg, Viki nem érzi jogosnak azt, amit Péter mond. Végül bírósági ügy lett a botrányból, és nemrég megtudhattuk, hol tart a sztori a két híresség között, akik igyekeznek kiállni az igazukért.

Viki továbbra is tartja azokat, amiket korábban mondott, és kicsit sem hátrált meg attól, hogy Péter bíróságra vitte az ügyet. Az Exatlonban is feltűnt versenyző elmondta, Viki szavaival szemben sosem tapasztalta azt, hogy a nézők negatívan ítélték volna meg őt a botrány alatt vagy után.

„Azt gondolom, hogy még most is előállhat olyan helyzet, melynek hatására megszüntetem az eljárást. Ha szemtől szemben hallom tőle a bocsánatkérést, a ránk váró előkészítő ülésen és a szavait írásban is rögzítik és azt is elismeri, hogy hazudott velem kapcsolatban, akkor okafogyottá válik az eljárás folytatása.” – idézte a Bors Pétert.

Ennek kapcsán hozzátette, ha ez nem történik meg, akkor magánvádas eljárásban harcol tovább az igazáért. Kártérítési igénye nincs, és az sem célja, hogy megbüntessék Vikit, csak a saját igazát akarja hallani tőle vagy az ügy végén a bíró szájából.