Clouds
21 Budapest
Dollár
359,61 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
443,28 Ft
Bitcoin
23,123 $

Mischinger Péter nem vár tovább Szorcsik Vikire, jöhet a bírósági ügy

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Eddig tartott Mischinger Péter türelme, beadták a papírokat a bíróságra, amitől valószínűleg Szorcsik Viki nem fog megrettenni, korábban közölte, áll elébe a dolgoknak.

Az Exatlon Hungary és a Farm VIP korábbi versenyzője, Mischinger Péter nyilvános bocsánatkérést várt Szorcsik Vikitől a farmon történtek miatt. Rengeteg kritikát kapott a színésznő, hosszú napokon át csak dőltek róla a kemény hozzászólások.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Péter a Viki által mondottak miatt nyilvános bocsánatkérést várt a csapattársától, aki ezt a mai napig nem tette meg. Ezek után Peti úgy döntött, valóban bíróságra viszi az ügyet, függetlenül attól, hogy mindez nem volt célja, szerette volna enélkül tisztázni a dolgokat.

A Bors azt írja, hogy Péter a Dikh Rádió műsorában jelentette be, hogy az ügyvédje minden iratot beadott a bíróságra, tehát jöhet a következő szintje az ügynek. „Jelenleg ott tartunk, hogy az ügyvédem beadta az iratokat, erről megkaptam a hivatalos papírokat, vagyis elindult a rágalmazási ügy.” – idézte a Bors Petit.

Peti elismerte, annak örült volna, ha Viki belátja, miért probléma, amit róla állított, de nem így lett. Hozzátette, a Dikh Rádióban mindketten lehetőséget kaptak arra, hogy a nyilvánosság előtt beszéljenek, de úgy döntött, nem ad neki teret arra, hogy kiforgassa a szavait. „Ő pedig külön-külön nem vállalta a beszélgetést, vagyis visszamondta.”

Szerinte Viki most borzasztóan sértődött, és nem érti, mi ez az egész. „Én azért harcolok, hogy ez a jelenség ne váljon normálissá, és úgy tűnik, hogy ezzel én vérig sértem.” Azt mondja, szerinte Viki újabb valótlan állításokat ránt elő, melynek kapcsán úgy fogalmazott, a színésznő szerint agresszió miatt kizárták az Exatlon Hungary-ből.