Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Vesztes meccsen tért vissza Messi Miamiban, semmi nem akart összejönni neki (videó)

Lionel Messi előtt több nagy helyzet is adódott az Inter Miami meccsén, de rendkívül balszerencsés volt.

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Messi, aki nemrég a nagy francia legendával, Zidane-nal beszélgetett egy műsorban, már nyolcszoros aranylabdásnak mondhatja magát. Azon a véleményen van, hogy ez az utolsó számára, a jövőben már nem lesz több neki.

Ezt biztosan csak akkor jelenthetjük ki, ha visszavonul, mert ha ott lesz a következő világbajnokságon az argentin válogatottal, akár kezdőként és gólokat szerez, valamint megvédik a címüket, bármi megtörténhet. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Nyilván erre a forgatókönyvre igen kicsi az esély, és Messi még azt sem látja maga előtt, hogy ott lesz-e a nagy tornán. Imádja a futballt, viszont ő sem lesz már fiatalabb, de nem is akar aggódni emiatt.

Amíg tud, addig játszik, viszont a csapata, az Inter Miami nagyon rossz formában van azóta, hogy lesérült. Ugyan visszatért, továbbra sem találja a helyét David Beckham alakulata, legutóbb a New York City ellen kaptak ki.

Messi előtt nem egy nagyobb lehetőség adódott, ám a balszerencse rendre kifogott rajta. Amik korábban bementek neki, azok most mind kimaradtak, így 2-1-re nyert a New York City FC, amivel kissé felemás volt az argentin legenda visszatérése, aki bemutatta a hazai közönségnek a nyolcadik aranylabdáját.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.