Dollár
434,48 Ft
Euró
424,37 Ft
Font
487,45 Ft
Bitcoin
19,261 $

Meghan Markle személyes találkozót kért III. Károly királytól

Fotó: Harry sussexi herceg, Károly brit trónörökös másodszülött fia tiszteleg felesége, Meghan sussexi hercegnő társaságában a gyarmati és a világháborúkban elesett brit katonák emlékére 91. alkalommal megrendezett ünnepségen a londoni Westminster-apátságnál 2019. november 7-én. Nagy-Britanniában a pipacs a háborús halottak előtti tisztelgés jelképe, amelynek műanyagból vagy kerámiából készült, stilizált változatát a britek novemberben, a hősi halottak emlékhavában a ruhájukra tűzve hordják. A novemberi megemlékezésekre a háborúkban elesetteket jelképező, vörös pipaccsal díszített apró fakeresztekből 70 ezer készül minden évben. MTI/EPA/Neil Hall

Szabó Kata

2022. szeptember 22. - 14:50

A Sussex hercegnéje címet viselő Meghan Markle személyesen szeretné tisztázni a félreértéseket és enyhíteni a feszültséget.

Meghan Markle és Harry herceg enyhén szólva is problémás viszonyban áll a királyi család többi tagjával, amely II. Erzsébet királynő temetése alkalmával is több esetben megmutatkozott, annak ellenére is, hogy a felek igyekeztek adni a látszatra, és a nyilvánosság előtt kedvesen viselkedtek egymással.

Soron kívül 62-re emelkedett az Ian hurrikán áldozatainak száma

Neil Sean, az NBC News tudósítója azonban arról írt, hogy a hercegné szeretett volna négyszemközt beszélgetni III. Károly királlyal mielőtt visszatérnek az Egyesült Államokba. A találkozó célja a köztük és a királyi család közötti feszültség enyhítése lett volna, a hercegné ugyanis szeretne nyitni, és elmondani, ők hogyan élték meg az elmúlt két évet.

Egy forrás szerint a kérést hivatalos úton, levélben intézték a királyhoz, ám többen is azon a véleményen vannak, hogy bár bátor lépés volt, mindezt hiába tették, hiszen olyan szakadék tátong a felek között, amire egy levél és egy beszélgetés nem biztos, hogy érdemi megoldást jelent.

Hogy aztán végül sikerült-e beszélnie Meghan hercegnének III. Károly Királlyal, az egyelőre nem ismert, az azonban biztos, hogy a hercegi pár már visszautazott az Egyesült Államokba, ugyanis többen is kiszúrták őket a Heathrow repülőtéren, amint beszálltak a gépbe.

Nyerő Páros: az eddigi legdrámaibb vallomás a villában (videóval)

A Daily Mail ugyanakkor a királyi családhoz közelálló forrásra hivatkozva arról ír, hogy a beszélgetésre jó eséllyel nem került sor, ugyanis “nagyon valószínűtlen”, hogy amiatt III. Károly király megszakította volna édesanyja gyászolását, másrészt pedig még mindig első napjait tölti királyként, így fontosabb dolgai is lehetnek, mint egy ilyen találkozó.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.