Dollár
420,38 Ft
Euró
419,65 Ft
Font
481,92 Ft
Bitcoin
20,288 $

Nyerő Páros: az eddigi legdrámaibb vallomás a villában (videóval)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 22. - 11:45

Lofti Begi elismerte, depressziós lett az ikrek születése után, és sok esetben nem a helyes módon cselekedett, ami miatt tiszta lapot szeretne gyermekei édesanyjától.

Lofti Begi is egy végtelenül értelmes, nyugodt és színes karakter, tökéletesen beleillik a kedvesével a Nyerő Páros környezetébe. Számukra ez egyfajta terápia is lehet, hiszen mint kiderült, akadnak hiányosságok a kapcsolatukban.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Begi a többi sztár előtt beszélt arról, mit kérne Rékától, ami egy tiszta lap lenne. 13 éve vannak együtt, amiből 8 éve élnek férjként és feleségként. Nem várt módon Begi depresszióba esett az ikrek megszületését követően, ami után elkezdte belehajszolni magát abba, hogy mindent megteremtsen, amit csak tud.

Ez teljesen normális reakció, de közben arra is figyelni kell, hogy mi történik odahaza. „Közben abszolúte megfeledkeztem arról, hogy itt a Réka, és segítenem kell.” Begi azt gondolta, neki bőségesen elég az, hogy megy, dolgozik és akkor végzi jól a munkáját, ha ezek a dolgok rendben vannak.

Elismerte, időközben elkezdtek távolodni egymástól, amit nem vett észre, hogy fordítva ült azon a bizonyos lovon. Réka ekkor vette át a szót, és azt mondta, többször figyelmeztette Begit, ez nagyon nem lesz jó, és ha elérik a plafont, akkor onnan nem lesz visszaút.

Egy évvel ezelőtt jutottak el a plafonig, és ez volt az a pont, amikor nagyon durván megindultak a lejtőn. „Nem kaptam semmilyen elismerést, megbecsülést arra, amit egyedül csinálok, ami normálisan egy férfi és egy nő szerep lenne, vagy egy férfinek a szerepe.”

Nyerő Páros: Muri Enikő szerelme szerint Hódi Pamela férje fél tőlük, Bence nem tartja egyenes embernek Szabit

Noha Réka ezeket mind egyedül csinálta, nemhogy elismerést nem kapott, még azt mondta neki Begi, hogy nem csinál semmit, vagy amit csinál, annak semmi értelme. Ez volt a fő ok, amiért Réka besokallt, és noha Begi nagyon elkezdett kaparni, mindent úgy csinálni, ahogyan eddig nem, azt látta, hogy még ez sem működik.

Begi tiszta lapot szeretne, hogy bizonyítsa, tanult a hibáiból, de Réka szerint nincs olyan, hogy tiszta lap, ugyanakkor abban lehet ráció, hogy egy következő lapot nyitnak. „Ebben abszolút van ráció, és hiszek benne, de odáig eljutni viszont nagyon nehéz, és ahhoz idő kell.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.