Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Szenzációsan érzi magát Marics Peti a hegyekben (videó)

Fotó: Marics Péter, a ValMar együttes tagja a 65 éves Ötöslottó születésnapját ünneplő szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban 2022. október 1-jén. MTI/Lakatos Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Marics Peti láthatóan remekül érzi magát, ami nem csoda, hiszen barátok veszik körül, szép a környezet, és van hó síelni, snowboardozni.

A fiatalok között valószínűleg nemigen találnánk olyan embert, aki ne ismerné Marics Petit. Ez már sokat elmond arról, hogy milyen ismert az énekes, ráadásul rendkívül népszerű is Magyarországon.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Igazi sztáralkatról beszélünk, hiszen fiatal, jóképű, remek előadó, különleges a karaktere, humoros, és még sokáig folytathatnánk a sort. Gyakorlatilag minden adott számára ahhoz, hogy szép élete legyen.

Emellett jól kezeli a sikert, nem szállt el, tiszteli az idősebbeket, és mindent megtesz azért, hogy még inkább elégedettek legyenek a rajongók. Valóban, Peti stílusába nem lehet belekötni, és az idősebbek is sokat tanulhatnának tőle.

Egy ideje boldog párkapcsolatban él Tóth Andi mellett, aki viszont az egyik legmegosztóbb híresség. Az énekesnőt sokan nem értik meg, és nem kevesen támadták az évek alatt, de jól bírja a nyomást.

Peti igyekszik kikapcsolódni, most épp a hegyekben, ahol barátok, haverok veszik körül. Ha kíváncsi vagy arra, hogy érzi magát az énekes, akkor csak kattints erre a linkre, és már láthatod is, korlátozott ideig.