Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Tóth Andi és Marics Peti szerelmes karácsonyi fotója

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi és Marics Peti már nagyon izgatottan várja az ünnepeket, ami az első ilyen eseményük lesz.

Továbbra sem tudhatjuk, mikor és hogyan jött össze Tóth Andi és Marics Peti, de azt igen, hogy a fiatal fiú nagyon kitartó volt. Andinak régóta nem volt kapcsolata, és igazán szerencséje sem a szerelemben.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Rendre csalódások érték, még hosszabb kapcsolatok alatt is, így érthető, hogy egy idő után elmegy ettől az ember kedve. Számára ráadásul még nehezebb az ismerkedés, hiszen az egész ország ismeri.

Emiatt szokott gyakran előfordulni, hogy ismert emberek jönnek össze egymással, mert tudják, hogy ez mit jelent, ugyanabban a környezetben élnek, illetve nemigazán kell azon gondolkozniuk, hogy vajon őszinte-e az érdeklődés.

Lehetnek olyan civilek, akik csak meg akarják lovagolni az ismertséget. Andi szerencsés, hogy rátalált Petire, akivel szoros a kapcsolata, és minden pletykának, híresztelésnek ellent tudtak mondani.

Az ünnepek közeledtével ők is nagyon érzik a hangulatot, ráadásul az énekesnőnél senki sem szereti jobban a karácsonyt. Erre a linkre kattintva megnézhetitek a nagy közös fotójukat, de csak korlátozott ideig.