A Manchester City nem vár tovább, itt az ajánlat Kane-ért

Fotó: Twitter/England
not image

Hujber Dávid

2021.június.21 - 15:29

A Tottenham sokkal keményebb tárgyalófél annál, hogy rögtön rábólintsanak a Manchester City első ajánlatára, ami nem kevés pénzt és játékosokat tartalmaz.

Harry Kane régóta meghatározó tagja a londoni klubnak, de mivel még mindig nem tudtak bajnokságot nyerni, valamint a Bajnokok Ligáját sem hódították el, nem akar nagy trófeák nélkül megöregedni, és bármennyire is szereti a Spurst, ezen a nyáron el akar igazolni.

Valójában már tavaly is távozni akart, de akkor José Mourinho leigazolása meggyőzte a maradásról. Az már megint más kérdés, hogy a vezetőség nagyon hamar kirúgta a portugált, aki azóta az AS Romához került, és többek között Sergio Ramos leigazolásán dolgozik.

Manchester kék oldalán is dolgoznak az erősítéseken, és Harry Kane egyértelműen a legnagyobb célpontok között szerepel, akiért állítólag a Tottenham elnöke 175 millió fontot akar látni az asztalon, ami ebben a gazdasági helyzetben vállalhatatlan összegnek tűnik.

A City első ajánlata távol van ettől, mivel Fabrizio Romano azt írja, hogy a bajnok 100 millió fontot ajánlott Kane játékjogért cserébe, plusz lehetőséget kínált arra, hogy játékosokat is belevonjanak az üzletbe. Van pár futballista Manchesterben, akikhez nem ragaszkodik Pep Guardiola, és jó erősítést jelenthetnének Londonban. Sterling, Laporte és Gabriel Jesus is a nevek között van.

A PSG nem szívbajos, már készítik a listát Mbappé távozására

A Tottenham vezetőségének nem áll szándékéban elfogadni az ajánlatot, és még mindig nem mondtak le arról, hogy valahogy meggyőzzék a csatárukat, aki egyelőre küszködik az Európa-bajnokságon. Ez üzleti szempontból nem túl rossz hír, mert legalább nem megy feljebb az ára.

A támadó jelenleg az Eb-re koncentrál, és csak azt követően hozza meg a végleges döntését.