Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Majka válasza Lakatos Márknak csak úgy füstöl, annyira erős

Fotó: YouTube/Pápai Joci Official
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Majka csattanós választ adott Lakatos Márknak, aki az utóbbi időben egyre több mindent kezd el kritizálni, most épp Majka és Pápai Joci nagy sikerű klipjét találta be.

„Aztán ez annyira megtetszett neki, hogy így maradt.. (azt hiszem, a legnagyobb sansz az utolsóra van) És ez nem vicc… A tisztesség kedvéért elküldök neked egy két dalcímet azokból a hanganyagból,amit még a telefonom őrzök mert nem adtunk ki.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

„1 ijááá (semmi köze a nyilakhoz)

2 feka tomi ( Tomi nem feka)

3 Dark Rúúm ( itt azt se tudom, hogy a szobára, vagy az italra gondoltam)

4 szép napot köcsög ( ez magáért beszél)

5 phariit sooort ( ezt megmagyarázni sem tudom)”

„A 3.nagylemezen például van egy szám, aminek Sztivi lett a címe, pedig nincs benne sem Stevie Wonder, sem Steve Jobs , sem Steve Irwin, sem Steven Seagal… Szóval a fentiek ismeretében kérlek ne csodálkozz azon,ha a dal címének semmi köze ahhoz amit látsz ,vagy hallasz.. Mi máshogy értelmezzük a művészetet. Legyen ez a mi kiváltságunk:)

„Egyébként mi mindenkivel befogadók vagyunk, ezért arra sem kérdezünk rá, hogy miért visel egy férfi magassarkú női cipőt, lilára festett hajjal, ridiküllel, szoknyával. Elfogadjuk. Lehet, pont azért. mert bízunk benne, hogyha később nekünk is lesznek furcsa dolgaink, akkor nem próbálnak majd minket butának, vagy együgyűnek beállítani egy pár lájkért cserébe.”

„Remélem, most már megvilágosodtál belőlünk, és ezek után szívesen, hátradőlve élvezed dalunkat. Meg is oszthatnád, mivel 120ezer ember követ, és ez egy hatalmas szám…nekünk meg jól jön minden reklám. Köszi”

Nekünk bejön a Barokk, szóval újra megosztjuk!

Lapozó: 1 2