Dollár
395,80 Ft
Euró
412,53 Ft
Font
480,85 Ft
Bitcoin
17,092 $

Majka válasza Lakatos Márknak csak úgy füstöl, annyira erős

Fotó: YouTube/Pápai Joci Official

Takács Petra

2022. október 28. - 11:34

Majka csattanós választ adott Lakatos Márknak, aki az utóbbi időben egyre több mindent kezd el kritizálni, most épp Majka és Pápai Joci nagy sikerű klipjét találta be.

Lakatos Márk nemrég Tóth Gabi kapcsán mondott negatív kritikákat, amire az énekesnő nagyon illedelmesen reagált. Sokat nem kellett várnunk, hogy a TV2 másik arcát, Majkát és Pápai Jocit is megtalálja valamivel.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

A közös klipjüket kritizálta, mondta el a véleményét, és szerencsére a válasz sem maradt el. Majka nagyon frappánsan adott választ azokra a bizonyos szavakra, amiket a divatguru megfogalmazott a videójában.

„Kedves Lakatos Márk! Bár sosem akartam, de nem először kerülök a videóid tartalmába. Eddig nem reagáltam rá, mivel vagyok annyira nagylelkű, hogy a sikereimen osztozom azzal, akivel csak lehet, de most kénytelen vagyok válaszolni az általad feltett kérdésre.” – írta a posztjában Majka.

„Szóval hogy miért is Barokk a szám címe??? Mikor meghallgattam a dalt, veled ellentétben nekem eszembe sem jutott ezt megkérdezni József Sebastian Pápaitól, mivel a művészet pont attól szép, hogy azt csinálunk benne amit csak akarunk. Neked magyarázzam?”

„Rengeteg oka lehet… Lehet, hogy épp Győrben egy barokk stílusú épület előtt állt. mikor megszületett a fejeben az alapötlet. Lehet valami klasszikus rádiócsatornán Vivaldit hallgatva világosodott meg, de az is lehet, hogy a demo anyagot, mikor feljátszotta, és elküldte hangszerelésre Szabózének, akkor azt gondolta, hogy ez a szám milyen BARO, ezért ezt akarta munkacímnek adni, és a végén véletlenül még odanyomott két KK-t a billentyűzeten, mikor a káváéért nyúlt.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.