Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Tóth Gabi elmondta, mit gondol Lakatos Márkról

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi nagyon higgadtan reagált a kérdésre, mosolyogva beszélt azokról az emlékekről, amikor megismerte Lakatos Márkot, aki nemrég igen keményen kritizálta.

Ahogyan Tóth Gabi, a Sztárban Sztár leszek! mestere fogalmazott a Blikk kérdésére, a negatív kommentek feldolgozásában is jó tapasztalatokat tud átadni a versenyzőinek. Egyúttal hasznos tanácsokat adhat nekik, hogyan zárja ki ezeket a hozzászólásokat, hiszen ő maga sem foglalkozik velük.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Szerinte a versenyzői is nagyon jól kezelik ezeket a dolgokat, nemigazán érdekli őket. Gabi hozzátette, sok pozitív kommentet kapnak, bár úgy látja, divatosabb negatívat írni, de őket kifejezetten szereti a közönség. „Lelkileg kell sokat segíteni.”

Gabi jól érzi magát, és ugyan elismeri, voltak nehezebb pillanatai, nem kell felülni a híreszteléseknek, mert boldog. „Jól érzem magam, sokan velem vannak, és ez nekem nagyon jó érzés.”

Márkra is kitértek röviden az interjújában, aki kapcsán Gabi azt mondta, örökké az az ember marad számára, aki legelőször felöltöztette őt a Megasztárban, illetve megformált egy karaktert. Mindig így emlékszik rá, amikor még kislányként állt ott, és milyen fontos volt, hogy szép ruhákat adott rá.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2