Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

L.L. Junior és felesége őszintén beszéltek a különköltözésről, így állnak most

Fotó: Instagram/L.L Junior

Takács Petra

2021. október 18. - 17:08

Nagyon őszintén beszéltek a kapcsolatukról, amit nem akarnak veszni hagyni, és folyamatosan azon dolgoznak, hogy kijavítsák a dolgokat.

Junior és kedvese a Fókusz stábjával forgattak, aminek során a kapcsolatukról is beszéltek. Ahogyan a rapper fogalmazott, náluk általában nagyobb hullámok vannak, karibi párnak nevezte magukat, ugyanakkor időről időre ezek a hullámok talán túlságosan is nagyok.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A legutóbbi hullám szétszakította őket, legalábbis ideiglenesen, mivel Junior felesége elköltözött a luxusházból, ahol sokáig terveztek lenni. A sztár kiemelte, noha temperamentumosak, nem szeretnek haraggal a szívükben lefeküdni aludni. „Erre mindig figyelünk.”

Kinga és Junior 2019-ben házasodtak össze.: „Sajnos a valóság az, hogy tényleg különköltöztünk jelenleg, ha nem is romokban, de válságban van, volt a kapcsolatunk, és próbálunk ezen dolgozni, ez az igazság.”

X-Faktor: hihetetlen, de négy igent kapott, majd földre rogyott (videó)

Kiderült, hogy a megjelent cikkek nem tettek jót a kapcsolatuknak, mert mindketten azt gondolták, hogy a másik féltől vannak azok. „Nem tudtuk, hogy kitől van.” Emiatt még a barátaik előtt is csak keveset beszélnek erről, így összességében csak egymással osztják meg a dolgokat, hogy semmi ne kerüljön ki a nyilvánosság elé.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.