Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

X-Faktor: hihetetlen, de négy igent kapott, majd földre rogyott (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 18. - 15:00

A külföldi versenyző talán még csak nem is sejtette, hogy mi a mentorok valódi véleménye a teljesítményéről, és nem amiatt, mert nem ért angolul.

Az X-Faktor válogatója közben a mentorok is elfáradnak, hiszen hosszú órákon át hallgatják a jelentkezőket, akik közül sokan nem tehetségesek, mégis annak gondolják magukat. Ennél már csak az rosszabb, amikor visszaszólnak, és jobbnak hiszik magukat a mentoroknál.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Ez nem egyszer vezetett már kellemetlen pillanatokhoz, és az idei évadban Gáspár Lacit már többen betalálták. A híres énekes egész jól viseli ezeket a kritikákat, mert pontosan tudja, hogy igencsak távol állnak a valóságtól.

Az egyik versenyző Rambo néven érkezett meg a helyszínre, és elég magabiztosnak tűnt. Semmit nem tudott magyarul, és a fő célja az, hogy az Eurovíziós dalfesztiválon szerepeljen, és ehhez az X-Faktor az első lépcsőfok.

Ördög Nóra könnyeivel küszködve beszélt Tóth Andihoz, az év egyik legmeghatóbb pillanata

Nos, ahogy a videóból is hallani fogjátok, egyetlen egy hang sem volt a helyén, és néhol fájdalmas volt hallgatni a 29 éves egyetemi hallgatót, aki minden bizonnyal soha nem lesz híres énekes. Nemigazán esett le neki,hogy az, amit csinál, messze nem éneklés.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.