Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

A Liverpool már Jürgen Klopp utódját keresheti, meglepő jelöltről érkezett hír

MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Real Madrid elleni csúnya zakó letaszíthatja a kispadról a német edzőt.

Tavaly ilyenkor a Liverpool még minden fronton versenyben állt, ez a szezonjuk azonban egyenlő a katasztrófával, amely a Real Madridtól elszenvedett hazai 5-2-es BL-vereség során csúcsosodott ki.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

A legtöbben egyetértenek azzal, hogy a Liverpool számára elkerülhetetlen a megújulás, ehhez pedig nem csupán a csapat átstrukturálása szükséges, hanem egy új szakember is az együttes élére.

Az ugyan nem valószínű, hogy Jürgen Kloppot menesztik, arról azonban már többször is beszélt, hogy rövidesen felállhat a kispadról, erre pedig talán a szezon vége lenne a legmegfelelőbb alkalom.

Hogy ki lehet az utódja ebben a nehéz helyzetben, az most a legnagyobb kérdés, ám a klubvezetés a 90min.com értesülései szerint már megkereste Luis Enriquét, a spanyol válogatott korábbi szövetségi kapitányát, aki 2014 és 2017 között a Barcelonát is irányította.

A Barcával a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot is elhódító Luis Enrique azt követően távozott a spanyol nemzeti csapat kispadjáról, hogy a katari világbajnokságon már a legjobb 16 között kiestek a Marokkó elleni tizenegyespárbaj során.