Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

A Liverpool klubikonja kínosnak nevezte a Real Madrid elleni BL-zakót

Liverpool, 2023. február 21. Vinicius Junior, a Real Madrid játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének Liverpool - Real Madrid elsõ mérkõzésén a liverpooli Anfield Stadionban 2023. február 21-én. MTI/AP/Jon Super
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Jamie Carragher nem rejtette véka alá a véleményét a tegnapi vereséget követően.

A Darwin Nunez és Mohamed Szalah révén ugyan már 14 perc után 2-0-ra vezetett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Liverpool, mégis súlyos verést mért rájuk a Real Madrid, amely öt gólt rámolt be válaszul az Anfielden.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

A jelenleg szakértőként tevékenykedő Carragher elmondta, hogy korábban soha nem látott olyat, hogy egy csapat hazai pályán ennyire „tönkretette” volna a Liverpoolt, amely szerinte zűrzavaros játékot mutatott kedd este.

“Egész szezonban kifogásokat kerestünk, de ez a második félidő egyszerűen szégyen volt” – tette hozzá keserűen Carragher, aki a Liverpool elmúlt két győzelmét is más megvilágításba helyezte, szerinte ugyanis korai volt az optimizmus.

“Egy olyan Everton ellen játszottak, amely az egyik legrosszabb teljesítményt nyújtotta, amit valaha derbin láttam – nem csináltak semmit. A Newcastle meccsen is ott voltam – tíz emberrel is voltak lehetőségeik. Ha 11-en játszanak, akkor meggyőződésem, hogy döntetlenre mentették volna a meccset, mert a Liverpool az egész szezonban pocsékul védekezett” – folytatta.

A Liverpool az egész tavalyi szezonban mindössze 48 gólt kapott, ezt már most majdnem elérték. Carragher úgy véli, a középpályán sincs meg a kellő energia, és a támadósor sem elég erőteljes – írta meg a Sky Sports.

“Liverpool szurkolóként imádom az edzőt és a csapatot is, hiszen az elmúlt négy-öt évben nagyon sokat tettek ezért a klubért. Fáj bármi negatívumot mondani, de a Liverpool jelenleg nyolcadik a Premier League-ben, és most verték meg őket 5-2-re a Bajnokok Ligájában” – summázott Carragher.