Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Ancelotti szerint a Liverpool kiütése ellenére sem dőlt el a Real továbbjutása

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megdöbbentő estén van túl a Real Madrid és a Liverpool a Bajnokok Ligájában, ám úgy tűnik, eldőlt a párharc.

Klopp a mérkőzés előtt azt mondta, nem gondolná, hogy már az első meccsen eldől a továbbjutás sorsa a két csapat között a Bajnokok Ligájában. Nos, jelen állás szerint igen komoly esély van arra, hogy mindez mégis megtörtént.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Lehetett volna fordítva is, mert a Liverpool kevesebb mint 15 perc elteltével már 2-0-ra vezetett a Real Madrid ellen az Anfielden, köszönhetően annak is, hogy Courtois óriásit hibázott, és mindenki csak fogta a fejét.

A Real azonban nem omlott össze, és V. Junior rövid időn belül kiegyenlített, szimplán megállíthatatlan volt. Alisson is elkövetett egy óriási kapushibát, amiből szintén gól lett, majd további három gólt vágtak a vendégek, akik 5-2-es fordítással és győzelemmel térhettek haza.

Ancelotti szerint semmi sem dőlt el

„Ez csak az első felvonás volt, ami a mi javunkra dőlt el.” – hangsúlyozta Ancelotti a mérkőzést követően, aki hozzátette, a visszavágón szenvedniük és keményen kell dolgozniuk, mert úgy érzi, semmi sem dőlt el.

„Nyilvánvalóan nem számítottunk arra, hogy így kezdünk, de kétgólos hátránynál a tavalyi City idegenbeli mérkőzésre gondoltam, reménykedve abban, hogy képesek leszünk ugyanezt megcsinálni. Végül még annál is jobban sült el.” – fogalmazott a madridi edző az ESPN hasábjain.

„A Liverpool egy nagyszerű csapat, akik az első félidőben megszenvedett velünk, így azt mondanám, hogy ez nincs lejátszva, szó sincs erről.” – tette hozzá az olasz edző, aki izgatott a visszavágó miatt.