Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Videón a Liverpool győzelme Szoboszlaival a Brentford ellen

Nem sok kérdést hagyott a Liverpool a Brentford ellen, noha előzetesen egy igen nehéz mérkőzésre lehetett számítani.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Maga volt az őrület, amit a Chelsea és a Manchester City meccsén láthattunk vasárnap este. A londoni gárda a régi formáját idézte, és Pochettino bizonyította, az irányítása alatt megindultak felfelé.

A korábbi vereségek ellenére is pozitív maradt, mert tudta jól, hogy hamarosan összeállhat a kép. Noha még mindig nincsenek a legjobbak között a tabellán, egyértelműen sokkal erősebbek, mint azelőtt.

Ez pedig még idén problémát okozhat a riválisoknak, ha a Chelsea fut egy hosszabb győzelmi szériát, amire lehet esély. A Tottenham viszont süllyedőben van, amit több csapat is képes volt kihasználni.

Így tett az Arsenal is, nemigazán engedték ki a kezeik közül a 3 pontot, ahogyan a Liverpool sem, Szoboszlaival a kezdőben. A magyar válogatott csapatkapitánya ismét jól játszott, és gólt ugyan nem szerzett, vele csak erősebbek az angolok.

Időközben az összefoglaló videó is elkészült, benne minden fontosabb jelenettel és a gólokkal. Azzal, hogy a Manchester City az utolsó percekben kapott még egy gólt a Chelsea-től, a Liverpool 2 pontot hozott a címvédőn, és már ott lihegnek a nyakukban. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva érhetitek el.