Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Videón a Tottenham drámai bukása a Wolverhampton ellen

A Wolverhampton olyasvalamit vitt véghez, ami több mint fájdalmas volt a Tottenham-nek, melynek edzője nemrég még a hónap menedzsere volt.

Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ebben a hónapban biztosan nem lesz az, miután már két egymást követő vereséget is elszenvedtek, noha azelőtt veretlenek voltak. Sokáig nem vezették a bajnokságot, és egyértelműen gödörben vannak.

A Manchester United viszont még nagyon gyenge játékkal is képes hozni a meccseit, aminek köszönhetően máris pár pontra megközelítette a Spurst. A legtöbbet az Arsenal profitált ebből, de hamarosan a Liverpool és a Manchester City is így tehet. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Kiszámíthatatlan az angol bajnokság, amit a Newcaslte veresége is jól mutat, akik nemrég még az Arsenalt is legyőzték. Más kérdés, milyen góllal, de a 3 pont hozzájuk került, és ez a legfontosabb.

A Tottenham a Wolverhampton otthonába látogatott, és noha az utolsó percek előtt még vezettek, két nagyon gyors góllal kikaptak. A Spurs edzője sem akart hinni a szemeinek, nem is nagyon tudott mit mondani.

Sarabia szépített, majd röviddel ezután már Lemina góljának örülhetett a csapat. Óriási sokk ült ki a Tottenham játékosainak arcára, miközben a legendájuk, Kane a Bayern Münchennél újabb rekordot döntött a góljaival.

„Kétséges”, hogy a Covid maszkoknak volt-e haszna?

Állítása szerint nehéz szétválasztani a maszkok hatását más korlátozó intézkedések hatásaitól.