Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

Megint legyőzték a Tottenham-ot a bajnokságban, hosszabbításban kaptak két gólt

A Tottenham a Wolverhampton otthonában igyekezett begyűjteni a 3 pontot a Premier League-ben.

Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szombat kora délután vette kezdetét a nagy menetelés a Premier League-ben, melynek ideje alatt a Tottenham, az Arsenal, a Manchester United és a Newcastle is pályára lép, akiknek mind óriási szükségük van a 3 pontra.

A Manchester Unitednél még mindig súlyos problémák vannak, és már Ten Hag sem elégedett Rashforddal, akinek alig van gólja idén. Ez pedig már önmagában súlyos probléma egy csatártól, és akkor még említést sem tettünk a holland szakember igazolásairól, akik rengeteg pénzbe kerültek, és többen még csak nem is kezdenek. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Mount is közéjük tartozik, és nem kevés szurkoló fogta az arcát, amikor kiderült, hogy a legendás 7-es mez az angol válogatott játékosé. Eddig szinte semmit nem mutatott, ahogyan Amrabat sem, aki ugyancsak Ten Hag igazolása.

Az utolsó percekben kapott ki a Tottenham

Az Arsenalnak a Newcastle-től kapott pofon után kell alakítania, de a „Szarkák” sem dőlhetnek hátra, mivel a Bajnokok Ligájában még csak esélyük sem volt a Dortmund ellen. Kissé hektikus a teljesítményük, noha nemrég az Arsenal előtt a Manchester Unitedet is legyőzték.

A Tottenham pedig egy váratlan, Chelsea elleni drámai vereség után igyekezett talpra állni. A kora délután kezdődött mérkőzésen a Wolves odahaza fogadta a londoni csapatot, akik már a 3. percben vezetéshez jutottak Jonson révén, majd egy hosszú csend következett.

Amikor a Tottenham már elkönyvelhette magában a győzelmet, a hosszabbításban Sarabia kiegyenlített, és pár perccel később a 3 pontot érő találat is megszületett Lemina részéről, aki az első gólszerző passzát értékesítette.

A Spurs rövid időn belül 6 pontot bukott és ezzel akár egy nagyobb gödörbe kerülhetnek. Az előnyüket már elvesztették, és ugyan 26 pontosak a 27 pontos listavezető Manchester City mögött, a címvédő még nem játszotta le a meccsét, akárcsak a 24 pontos Liverpool és Arsenal.