Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Nem elégedett a Manchester United menedzsere Rashforddal

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag támogatásáról biztosította a formába lendülni kívánó Marcus Rashfordot, hozzátéve, hogy a játékos jelenlegi formájának a klubnál senki sem „örül”.

London, 2023. február 26. Marcus Rashford (j), a Manchester United és Kieran Trippier, a Newcastle játékosa az Angol Ligakupa döntõjében játszott Manchester United–Newcastle United mérkõzésen a londoni Wembley Stadionban 2023. február 26-án. MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Ten Hag első szezonjának Rashford volt a sztárja, 30 gólt szedett össze az év folyamán, aminek köszönhetően busás új szerződést kapott, azonban nem tudta tartani ezt a szintet, sőt, idén eddig csak egyszer talált be 15 mérkőzésen, ráadásul a hétvégi Koppenhága elleni mérkőzésen azonnali piros lappal kiállították, ezután pedig a csapat elveszítette a mérkőzését. Ez volt első korai zuhanya karrierjében.

Bár láthatóan szenved, Rashford így is bekerült Gareth Southgate novemberi angol válogatottjába, a szövetségi kapitány igyekszik elhatárolni magát a játékos klubszinten történő formahanyatlásába. Ten Hag azonban nem fél bevallani, hogy a 26 éves játékos rosszul játszik, még ha támogatásáról is biztosította. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

„Szerintem ő sem örül és mi sem örülünk ennek a formának. Nagy elvárásai voltak önmagával szemben és természetesen pillanatnyilag nem a legjobbját nyújtja, de tudom, hogy vissza fog térni. Tudom, hogy ha a csapat jobban játszik majd, ő is jobb lesz, gólokat lő majd, ebben biztos vagyok” – idézi a menedzsert a 90min.

„Még idén változni fog a dolog, gólokat fog lőni, teljes mellszélességgel vele van a csapat és ő is tisztában van azzal, hogy mi történik. A javulás nagyon gyors lehet, néha csak egy jó meccsre van szükség és biztos vagyok benne, hogy össze fog neki jönni.”

A United szombaton a Luton Town ellen lép legközelebb pályára, mielőtt Rashford más levegőt szív majd az angol válogatottal, akik Máltával és Észak-Makedóniával játszanak majd a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőinek utolsó meccsein.