Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Ha nehezen is, de nyert a Manchester United a Liverpool mumusa ellen

A Manchester United egy újabb gyenge teljesítmény tudta megszerezni a 3 pontot az angol bajnokságban.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United mérkőzése előtt rendezték meg a Wolverhampton-Tottenham találkozót, ami drámai véget ért. A Tottenham a hosszabbítás első pillanataiban még vezetett, majd pár perccel később két gólt is szereztek a hazaiak, így ismét kikapott a korábban verhetetlennek hitt csapat.

A Manchester United sem a legjobb előjelekkel várhatta a Luton elleni mérkőzést, annak ellenére sem, hogy a Vörös Ördögök voltak otthon. Ten Hag a meccs előtt elmondta, ő sem elégedett Rashforddal, aki most sem volt a helyzet magaslatán. Arra is választ kaphattunk, miért mellőzi Mount játékát, aki szintén a saját igazolása. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Az első félidőben mindkét oldalon adódtak nagyobb lehetőségek, de a kapusok a helyükön voltak. Onanának egyszer kellett nagyot védenie, míg a vendégeknél Kaminski sokkal inkább meg volt dolgoztatva.

Rashford is ziccert hibázott, Hojlund megsérült

Először Hojlund hagyott ki egy oriási ziccert, majd jó pár perccel később Garnacho egy még nagyobbat. Az argentin válogatott játékos nagyon rossz döntést hozott, mert ha egyből ellövi a labdát, szinte biztosan megszerzik vele a vezetést.

Noha a Manchester United szenvedése a második félidőben is folytatódott, miközben Haaland ziccerben fejelt mellé, Lindelöf megszerezte a vezetést egy szögletet követő kávaradósból. Rég volt példa arra, hogy a svéd gólt jegyezzen, ám most megtette, szépen vágta be a hálóba a labdát, szemben a kapuval a 16-osnál.

Rashford előtt is adódott egy komoly ziccer, amit belerúgott a kapusba, de ez már nem lepte meg a szurkolókat. Ami ennél nagyobb gondot jelenthet, hogy Hojlundnak sérülés miatt kellett elhagynia a pályát, viszont a csapat hozta a 3 pontot, ideiglenesen felugrottak a 6. helyre 21 ponttal a 20 pontos Newcastle ellen, akik ma este játszanak a Bournemouth otthonában.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.