Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Nagyon jó híreket kapott a Manchester United, kikapott a Newcastle Kerkezéktől

A Newcastle váratlanul simán kikapott Kerkezéktől, aminek a Manchester United különösen örülhet most.

Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Premier League hozza a formáját, és már szombaton több meglepetéseredmény született. A Tottenham egy újabb pofonba szaladt bele, pedig a hosszabbítás első másodperceiben még vezettek a Wolverhampton ellen.

A Manchester United ugyan csak egy gólt lőtt az Old Traffordon a Lutton ellenfeleként, ez elegendő volt a 3 pont megszerzéséhez. Az Arsenal csak rövid ideig ijesztett rá a hazai közönségre, végül simán hozták a győzelmet. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ez volt a terve a Newcastle-nek, akik azután, hogy kiejtették a Ligakupából a Manchester Unitedet és legyőzték a bajnokságban az Arsenalt, simán kikaptak Kerkezéktől, a Bournemouth-tól, ami 3 pontjukba került.

A 60. percben szerezte meg a vezetést a hazai csapat, akik továbbra is a kiesés elől menekülnek. A 73. percben Solanke duplázott, amire már semmilyen formában nem tudott reagálni a Newcastle és vereséggel mehetnek haza.

Az Unitednek ez nagyon jól jött, mert 21 ponttal maradtak a Newcastle előtt, és noha borzalmas formában vannak hónapok óta, mindössze 5 pont választja el őket a 3. helyen álló Tottenham-tól 12 meccs után. Ami pedig Kerkezéket illeti, a 17. helyen tanyáznak 9 ponttal.