Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Hozta a kötelezőt az Arsenal, megérkeztek a Manchester City nyakára

Az Arsenal igyekezett kihasználni a Tottenham újabb botlását a Premier League-ben.

Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal dupla motivációval léphetett pályára a Burnley ellen, miután a Tottenham ismét vereséget szenvedett. Ezúttal A Wolverhampton otthonában futottak bele egy pofonba, noha a hosszabbítás első másodperceiben még vezettek.

Miközben az ezer sebből vérző Manchester United a Luton ellen igyekezett valahogyan begyűjteni a 3 pontot, az Arsenal megszerezte a vezetést. Kicentizték a dolgot, mert Trossard az első félidő hosszabbításában köszönt be Saka passzából. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A Burnley azonban nem adta fel, és az 54. percben meglepték a hazai csapatot, akik 3 perccel később már megint vezettek. Az első gól szerzője adta a passzt Salibának, és ezzel ismét minden a saját kezükben volt.

Mielőtt az Arsenal ismét bajba került volna, idő előtt lezárták a kérdést. A 74. percben Zincsenko tette meg ezt a szívességet, amivel gyakorlatilag minden eldőlt, és az Arsenal előzhetett a bajnokságban.

Az „Ágyúsok” 27 pontosak a 26 pontos Tottenham előtt, amivel beérték a Manchester Cityt, de a címvédő csak vasárnap lép pályára. A nyomás viszont adott, és az angol bajnokságban bármi megtörténhet.