Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Videón Harry Kane őrületes rekordja a Bayern Münchennel

Harry Kane megint történtemet írt, és bizonyítja, hogy jó döntést hozott, akárcsak a Bayern München, akiknek minden pénzt megér a játéka.

Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem véletlenül tartott ki a Bayern München Kane leigazolása mellett, akiért rekordösszeget fizettek. Emellett a legmagasabb fizetés is az övé, de úgy tűnik, még Müllert és Lewandowskit is képes felülmúlni.

Szenzációs, amit Münchenben művel, sorra szerzi a gólokat és a mesterhármasokat. Legutóbb a Heidenheim ellen volt eredményes, két gólt is szerzett, amik nélkül bajban lett volna a csapat, de rá mindig számíthatnak. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ezzel rekordot döntött, hiszen az első 11 meccsén 17 gólt lőtt, amire korábban nem volt példa Németországban. Ő az első futballista a Bundesligában, aki elérte ezt a rekordot, és még mindig nincs vége.

A Bayern ezzel a győzelmével 29 ponttal vezeti a bajnokságot a 28 pontos Bayer Leverkusen előtt, viszont tartoznak még egy meccsel. Ha hozzák azt, akkor újra az élen találják magukat, és a Stuttgart sincs túl messze a 24 pontjával.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.