Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Videón Szoboszlaiék fordítása az angol bajnokságból

A Brighton ugyan ideje korán megszerezte a vezetést a Szoboszlai Dominiket is soraiban tudó Liverpool ellen, végül pontok nélkül távoztak az Anfield Roadról.

További Hírek

Az előzetes várakozásoknak megfelelően Szoboszlai Dominik kezdőként lép pályára a Liverpool hazai pályáján, az Anfield Roadon a Manchester City ellen az angol bajnokságban.

Szoboszlai Dominik már a második félidő elején beállt, hangolódván a hétvégi derbire a Manchester City ellen, ami a bajnoki cím sorsáról is dönthet.

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a Sparta Praha elleni Európa-liga meccs előtt, így azt is megtudhattuk, Szoboszlai Dominik ott van-e a kezdőben.

Mohamed Salah felépült sérüléséből, ám továbbra is kérdéses, hogy részt tud-e venni a csapat Európa-liga mérkőzésén.

Gigantikus összeg ütheti a Liverpool markát, ha valóban igazak a híresztelések.

A Liverpool és a Chelsea csapott össze egymással a Ligakupa 2024-es döntőjében, de Szoboszlai Dominik nem léphetett pályára a korábbi sérülése miatt, ahogyan Salah és Nunez sem.

Sokba is kerülhet, mert két újabb sztárját veszítette el a Liverpool, akik fontos láncszemek, és lehetséges, hosszabb időre dőltek ki a sorból.

Keserédes ez a győzelem a Liverpool számára a Brentford otthonában, még Salah visszatérése ellenére is, mert két sztárjuk is lesérült.

Ugyan nyerni tudott az Anfield Roadon a Liverpool a Burnley ellen, jól látszik, érezhető Szoboszlai Dominik és Salah hiánya.

Az edző határozottan pozitív hírekkel szolgált a lesérült játékos visszatérése kapcsán.