Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Nagyon simán nyert a Liverpool, Salah duplázott

Előzetesen még az is benne lehetett a pakliban, hogy hazai pályán kikap a Liverpool, de ennek még csak a közelében sem jártak.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool Szoboszlaival a kezdőben állt ki a Brentford ellen, akik jó formában várhatták a találkozót. Ezzel szemben Kloppéknál döcögni kezdett a gépezet, és a kispad igencsak szegényes volt.

Miután a Tottenham ismét kikapott, nagy lehetőség adódott a Liverpool előtt. Emellett amiatt is igyekezniük kellett, mert az Arsenal hozta a meccsét, akik nagyot szakítottak azzal, hogy a Spurs megint vereséget szenvedett. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A Manchester United is nyert, de a Vörös Ördögök egyelőre nem veszélyesek az élmezőnyre. A Liverpool viszont igyekezett tartani a távolságot, miközben megelőzi a Tottenham-ot és az Arsenalt.

Salah megint duplázott

Nunez a 22. percben köszönt be először, de hiába, les miatt érvénytelenítették a találatot. Pár perccel később ismét Nunez volt eredményes, parádés ollózós mozdulattal rezgette meg a hálót, de hiába.

Az újabb les után a 32. percben a Brentford került ziccerbe, de Alisson ismét bizonyította, hogy a világ egyik legjobb kapusa. A 39. percben Salah már nem hibázott, akinek Nunez adta a gólpasszt, amivel megvolt a vezetés.

A 62. percben megint Salah volt eredményes, Tsimikas adta a gólpasszt, akárcsak valamivel több mint 10 perccel ezután Jotának. Ezzel a győzelemmel a Liverpool az éllovas Manchester City-hez és az Arsenalhoz hasonlóan 27 pontos, addig a Tottenham 26, míg az Aston Villa 25 ponttal üldözi a nagyokat. A City csak most játssza le a meccsét a Chelsea otthonában, ami nem lesz egyszerű feladat.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.