Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,627 $

Videón a Manchester United újabb necces győzelme az angol bajnokságból

Nem lehet azt mondani, hogy szárnyalna a Manchester United Ten Hag irányítása alatt, de ismét a 3 pont megszerzése volt a legfontosabb.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Premier League szombati játéknapja több meglepetést is hozott, kezdve a Wolverhampton győzelmével a Tottenham ellen. A londoni csapat sokáig veretlen volt, viszont most két egymást követő alkalommal is kikapott.

Legutóbb ráadásul a hosszabbításban még vezettek, majd összeomlottak. Sokba kerülhet számukra ez a végén, aminek az Arsenal csak örülni tudott, akik hozták a kötelezőt, nem is akárhogyan. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A Manchester United ugyancsak pályára lépett szombaton, a Lutont fogadták az Old Traffordon, akik nemrég pontokat raboltak a Liverpooltól. Mivel a Vörös Ördögök egy ideje ezer sebből véreznek, a vendégek bízhattak abban, hogy akár nyerhetnek is.

Az United ezúttal is nagyon gyenge teljesítményt nyújtott, de azt tisztán látni, hogy Onana megérkezett. Nem egy látványos védést mutatott be, és úgy tűnik, elkezdte bizonyítani, valóban helyes döntés volt De Gea cseréje.

A hazai csapat végül egyetlen góllal nyert, amit Lindelöf szerzett egy szögletet követő kavarodás végén. Miután a Newcastle váratlanul vereséget szenvedett, az United egyre közelebb kerül a tűzhöz.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.