Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,851 $

Ezekkel a gólokkal nyert az Arsenal a Burnley ellen

Az Arsenal végül magabiztosan hozta a kötelező 3 pontot az angol bajnokságban a Burnley ellen, hazai pályán.

Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem ment minden simán a szombati játéknapon, a Tottenham például megint vereséget szenvedett. Eddig szinte csak nyertek, most viszont két egymást követő alkalommal is belefutottak egy pofonba.

Legutóbb a Wolverhampton otthonában sikerült ezt megtenniük hosszabbításban kapott gólokkal. Minden a Spurs edzőjének arcára volt írva, akinek szép lassan szembesülnie kell a valósággal. Soron kívül 6 százalékkal emelkedik januártól a nyugdíj, íme a részletek

A Manchester United annak ellenére nyert, hogy megint gyengén játszott a csapat. A Lutont küldték haza az Old Traffordról, ahol Sir Alex Ferguson is a lelátón foglalt helyet, figyelte az eseményeket.

A legendás skót edzővel valószínűleg több bajnoki címe lenne a csapatnak, de amióta visszavonult, egyszer sem értek fel a csúcsra, ahogyan az Arsenal sem Arsene Wenger búcsúját követően.

Legutóbb viszont nyertek, a Burnley-t intézték el 3-1-re, és noha a vendégek egyenlítetek a második félidő elején, ez is kevés volt. Vieira kései kiállítása viszont nem jött jól a londoniaknak, de a 3 pontnak örülhettek, különösen azok után, hogy a Tottenham kapitulált.

EB-sorsolás: ismét összecsap Magyarország és Németország, kemény csoportban a válogatott

Marco Rossi együttese a második kalapból várhatta a hamburgi sorsolást.