Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,851 $

Videón a Chelsea és a Manchester City őrületes nyolcgólos meccse

A Chelsea és a Manchester City egy nagyon élvezetes mérkőzést játszott egymással vasárnap este a Premier League-ben.

Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy újabb rendkívül intenzív fordulón vagyunk túl a Premier League-ben, melynek ideje alatt születtek meglepetések. A Newcastle veresége is váratlan volt, akik ezzel azonnal lépéshátrányba kerültek.

A Tottenham is belefutott egy pofonba, nem sokkal azután, hogy kikaptak a Chelsea-től. Két mérkőzés alatt 6 pontot veszítettek, és noha még mindig ott vannak az első hely közelében, ennek most aligha tudnak örülni. Soron kívül 6 százalékkal emelkedik januártól a nyugdíj, íme a részletek

Az Arsenal viszont hozta a kötelezőt, és sokat nyertek ezzel a fordulóval, akárcsak a Liverpool. A Szoboszlai Dominik vezette alakulat magabiztosan játszott a Brentford ellen, és kihasználták a riválisok botlását.

A Chelsea papíron esélytelen lett volna a Manchester City ellen, még hazai pályán is, de Pochettino irányításával a londoni csapat kezd visszatalálni a helyes útra. Jól bizonyítja ezt a vasárnapi rangadó is, aminek 4-4 lett a végeredménye.

Őrületes volt, ahogyan ide-oda rúgták a gólokat, egyik csapat sem akart leállni. A Chelsea még az utolsó percekben is képes volt egyenlíteni, és ugyan nem állnak jól a bajnokságban, ha ilyen tempóban fejlődnek, heteken belül ott lehetnek a kupaindulást érő helyek valamelyikén.