Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Őrületes nyolcgólos döntetlent játszott egymással a Chelsea és a Manchester City

Őrületes meccset játszott egymással a Chelsea és a Manchester City a Premier League-ben, amivel Pochettino egyre inkább bizonyítja, kezd összeállni alatta a csapat.

Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A forduló rangadóját megelőzően a Liverpool is pályára lépett Szoboszlaival a kezdőben. Klopp csapata nem sok kérdést hagyott, simán hozták a 3 pontot, amivel máris ott voltak a Manchester City és az Arsenal nyakán.

Egy házzal arrébb őrületes meccset játszott egymással a Chelsea és a Manchester City, mialatt a londoni csapat a régi formáját idézte. Nem volt igazán különbség a két gárda között, annak ellenére sem, hogy a City nemrég triplázott. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Az első gólra 25 percet kellett várnunk, amit hosszas elemzés előzött meg. Nem volt teljesen egyértelmű a büntető, amit Haaland értékesített, esélyt sem adott Sancheznek, akinek egy hatalmas védése is volt ellene.

Sokáig nem örülhettek a vendégek, mert a veterán Silva kiegyenlített Gallagher passzából, majd kevesebb mint 10 perccel később Sterling góljával már vezettek is a londoni kékek. Közvetlen az első félidő vége előtt Akanji rontotta el a Chelsea kedvét, 2-2-vel mentek el a 15 perces pihenőre.

Rengeteg gól esett a találkozón

Haaland rögtön felhívta magára a figyelmet a folytatásban, a 47. percben a labdával együtt csúszott be a kapuba, és már 3-2 volt az állás a Manchester Citynek. A változatosság kedvéért a Chelsea rúgta a következő gólt, miután Edersonról Jackson pattant a labda, aki nem hibázott.

A 67. percben ezzel a góllal már 3-3 volt az állás, senki nem tudta volna megmondani, mi lesz ennek a vége. A 75. percben is kimaradt egy ziccer, a Chelsea puskázta el, mindenki fogta a fejét.

A hátralevő percekben is születtek gólok, először City egyik nagy nyerőembere, Rodri lőtt gólt, köszönhetően Silvának, akin megpattant a labda, máskülönben Sanchez valószínűleg hárított volna. A Chelsea viszont nem adta fel, és a 8 perces hosszabbításban, szakadó esőben büntető kapott, amit a City volt játékosa, Palmer váltott gólra.

A 4-4-es végeredmény igazságos volt, de egyik csapat sem örülhet neki, mert a City ugyan vezeti a bajnokságot, mindössze 1 ponttal számol többet, mint a Liverpool és az Arsenal, de a Tottenham is csak kettőre van. A Chelsea pedig a 10. 16 ponttal, még mindig nagy a lemaradásuk.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.