Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Így ugráltak örömükben a Real Madrid játékosai a Barcelona botlása után (videó)

A Barcelona Girona elleni veresége azt jelentette, hogy a spanyol bajnokság idei kiírását a Real Madrid nyerte.

...svg content...Fotó: EPA/RODRIGO JIMENEZ
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Real Madrid hivatalosan is a La Liga bajnokává vált, miután a Girona 4-2-re legyőzte a FC Barcelonát. A madridi csapat, amely korábban 3-0-ra győzött a Cadiz ellen, szorosan figyelemmel követte a Barcelona Girona elleni mérkőzését, mivel a katalánok pontvesztése esetén ők ünnepelhették volna a bajnoki címet.

Mindez végül össze is jött, ugyanis a Barcelona bár 2:1-re még vezetett is a Girona ellen, végül 2:4-es vereséget szenvedett, hozzájuttatva ezzel a Real Madridot a bajnoki címhez. A mérkőzés lefújása után a Real Madrid játékosai a felvételek tanúsága szerint nagy ünneplésbe kezdtek, amely vélhetően a következő órákban is tartani fog még. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A Real Madrid jelenleg 87 ponttal áll az élen, míg a Girona 74 ponttal a második, a Barcelona pedig 73 ponttal a harmadik. A szezonból még négy mérkőzés van hátra, így a Real Madrid akár 99 pontot is begyűjthet, ha mindegyik hátralévő találkozóját megnyeri. A csapat eddig 34 mérkőzésen 27 győzelmet aratott, hat döntetlent ért el, és mindössze egy vereséget szenvedett.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.