Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Csúcsrangadót rendeznek az NB1-ben, élőben adják a Ferencváros-Debrecen meccset

Varga Barnabás és Dzsudzsák Balázs csapata egymásnak feszül az NB1-ben, ami igazi csúcsrangadót hozhat.

...svg content...Fotó: Dzsudzsák Balázs, a debreceni csapat játékosának gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. március 17-én. MTI/Derencsényi István
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Ahhoz kétség nem férhet, hogy nincs jobb csapat a Ferencvárosnál jelenleg az NB1-ben, és ez már hosszú évek óta így van. Sorra nyeri a bajnokságokat a Fradi, teljesen megérdemelten, néhol osztálykülönbség érezhető, annyival jobbak.

Mostanában azonban szorosabbá vált a bajnokság, főleg a Ferencváros mögött. Rendkívül szoros és izgalmas az NB1, és lehetséges, hogy az új szezonban már messze nehezebb dolga lesz a legendás bajnoknak. Többek között a Debrecen is arra készül, hogy visszatérjen a csúcsra, amire egy ideje nem volt példa. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Dzsudzsák még mindig klasszis, hiába közelít a 40. életéve felé, és a Ferencváros ellen is fontos láncszem lehet. A már bajnok Ferencváros 68 pontos az élen, addig a Debrecen 45 pontot gyűjtött eddig, és továbbra sem mondtak le arról, hogy legalább a 4. helyre odaérjenek.

Ha legyőznék a Ferencvárost, azzal igen fontos lépést tennének meg a cél eléréséhez. Az M4 Sport vasárnap 18 óra 30 perctől adja a rangadót, amit már mi is nagy izgalommal várunk.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.