Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Köllő Babett keményen rászólt Tóth Gabira, akinek elege van, Majka nem hitte el

Ritka pillanatok egyike, amikor Köllő Babett és Tóth Gabi éles vitába szálltak egymással a Sztárban Sztár leszek!-ben.

Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mindig drámaiak a Sztárban Sztár leszek! középdöntői, hiszen kevés a szabad szék a továbbjutásra. Miután Majka, Tóth Gabi, Köllő Babett és Pápai Joci is totálisan más karakterek, más döntéseket is hoznak.

Tóth Gabi az egyik ilyen pillanatban lehülyézte Majkát, aki azonnal visszaszólt az énekesnőnek. Ezzel nem ért véget a viták sora, és akkora volt a feszültség, hogy a szinte mindig nyugodt és csendes Pápai Joci sem értette a dolgokat. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Babett nem volt könnyű helyzetben, mert sokáig egy versenyzőjének sem tudott széket adni, annyira gyengén teljesítettek. Szerencséjére ott volt három olyan versenyző a széken, akik korábban nem az ő csapatát erősítették.

Sokat kellett várnunk arra, hogy történjen valami, majd Aidannek mennie kellett, aki láthatóan frusztrált is volt emiatt. Ezzel a döntéssel mindenki egyet tudott érteni, mert a fiatal fiúnál jobbak voltak a mellette ülők.

Ami ezután jött, az maga volt a dráma, hiszen egy olyan lányt állított fel Babett, aki a mezőny legjobbja, míg a helyére ült társa tele volt hamis hangokkal, messze nem tudott meggyőző lenni. Komoly vita kerekedett ebből, káromkodtak is, miközben Babett keményen rászólt Gabira.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.