Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

...svg content...Fotó: A Ferencváros csapata ünnepel a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzés után a Groupama Arénában 2024. április 20-án, mert matematikailag megnyerték a bajnokságot. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén is születtek meglepő eredmények az NB1-ben. Az Újpest például 7-0-val küldte haza a Diósgyőrt, amivel történelmi vereséget mértek a vendégekre, és egyúttal biztosították a helyüket az NB1-nen.

Igazi futballünnepet rendezett az Újpest, már nem kell izgulniuk a szurkolóknak az esetleges kiesés miatt, de jövőre sokkal jobb teljesítményre lesz szükségük. Mészöl Gézára egy igen aktív nyár vár, az átigazolási piacon is, és nem kizárt, hogy jelentős átalakítások várhatóak a keretben, látván a csapat játékát. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A Ferencvárosnál messze stabilabb a helyzet, leginkább amiatt kell erősíteniük, hogy eredményesek maradjanak az európai sorozatokban. Ez nemcsak a pénzről szól, mivel a Fradi nagy múltra tekint vissza, és évek óta kizárólag velük lehet számolni hosszabb távon ezekben a sorozatokban az NB1-ből.

Tekintve a keretet, még kisebb változtatásokkal is fölényesebben húzhatják be a bajnoki címet a következő szezonban. A tavalyi gyors Bajnokok Ligája kiesés után a csapat nagyon keményen fog alapozni, hogy ismét ott legyenek a csoportkörben, mellyel Sztankovics még inkább fel tudná hívni magára a figyelmet, és nem kizárt, hogy a közeljövőben komoly ajánlatot kaphat, akár Olaszországból.

A Debrecen ellen is jól dirigálta a csapatát, és ugyan Varga Barnabás pályafutása egyik legnagyobb ziccerét kihagyta, így is betalált. Sőt, még kapufája is volt, és az 5-1-es győzelmet senkinek sem kell magyaráznia, a Debrecennek igazán esélye sem volt arra, hogy legalább pontot szerezzen az Üllői úton.