Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

Köllő Babett majdnem padlóra került, elsírta magát a kamerák előtt (videó)

Köllő Babett nem véletlenül sírta el magát a Sztárban Sztár leszek! középdöntője alatt a kamerák előtt.

Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Vasárnap este Köllő Babett választhatta ki a versenyzőit a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadának élő show-ira. Nem volt könnyű helyzetben, mert sokáig egy versenyzője sem tudott meggyőző lenni, a legkisebb mértékben sem.

Babettnek az volt az egyetlen szerencséje, hogy korábban három olyan versenyzőnek is széket adott, akik nem hozzá tartoztak. Nélkülük igencsak nagy bajban lett volna, és joggal aggódott, hogy így mi lesz. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Úgy tűnt, nem lesz olyan versenyző, aki meggyőzné Babettet, és már önmagát is megkérdőjelezte. Azt gondolta, talán nem válogatott jól, mert egymást váltották a rosszabbnál rosszabb produkciók, döbbenetes volt.

Babett pedig egyre mélyebbre került, miközben a még versenyben lévők is tartottak attól, nem kapnak széket. A három versenyző, aki ott ült a széken, joggal bízhatott abban, hogy biztos lehet a helyük.

Volt egy pont, amikor Babett nem bírta tovább, elsírta magát. Tóth Gabiék biztatták, ne aggódjon, mert bármi is történik, van már három versenyzője, igaz, ők eredetileg nem az ő csapatát erősítették.