Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Fényes nappal szúrtak le és lőttek meg egy fiatal kerékpárost Londonban

A tragédia egy szavazóhelyiség közelében történt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Krzysztof Hepner
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Helyi jelentések szerint a 19 éves férfit csütörtökön kórházba szállították, miután szúrt sérülésekkel találtak rá a dagenhami Whalebone Lane Southnál. Az első jelentések szerint a férfit megszúrták, de a rendőrség szerint nem sokkal később kaptak egy második hívást is, miszerint lövéseket hallottak a környéken.

Három férfit a helyszínen letartóztattak az incidenssel kapcsolatban, és továbbra is őrizetben vannak. Iain Wallace nyomozó felügyelő megosztotta, a támadás célzott volt, rajtaütés történt: Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

„Tudjuk, hogy az áldozat kerékpárral közlekedett az utcán, amikor egy csapat férfi megtámadta, akik három autóval érkeztek a helyszínre, majd távoztak onnan. Ez nem egy nézeteltérés vagy verekedés volt, hanem egy rajtaütés, amelynek következtében egy 19 éves fiatalember az életéért küzdött.”

A nyomozó hangsúlyozta, három férfit őrizetbe vettek, és a többi érintett személy azonosítására irányuló nyomozásuk is folyamatban van. A lakosságot arra kérték, ha bármilyen információval rendelkeznek, segítsenek a rendőrségnek.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.