Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.

...svg content...Fotó: EPA/ANGELO CARCONI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

De Rossi irányításával egyértelműen jobban szerepel az AS Roma, bár az Európa-ligában nagyon nehéz helyzetbe kerültek, és lehetséges, a döntő kapujában ér véget számukra a menetelés. A Bajnokok Ligája pedig az utolsó pillanatokban mehet el, ami igen fájdalmas lenne.

35 fordulót követően az Inter 89 ponttal áll az élen, már matematikai szinten sem lehet őket utolérni. Az AC Milan második helye biztonságban van, 71 pontot gyűjtöttek eddig, és miután a Juventus döntetlent játszott vasárnap, nem tudtak igazán közel kerülni, 66 ponttal várhatják a folytatást. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Az AS Romának még fontosabb lett volna nyerni, mivel az 5. helyen állnak 60 ponttal, ami Európa-liga indulást ér, addig a Bologna jelen állás szerint ott lehet a BL-ben a következő szezonban. 4 ponttal van többjük, viszont az AS Romának hátra is figyelnie kell, mert a Atalanta két meccsel kevesebbet játszott, és 57 pontosak.

Az AS Roma és a Juventus meccsen két gól született, az elsőt Lukaku szerezte a 15. percben, amire Bremer válaszolt valamivel több mint 15 perccel később. A gyorsabb gólváltás ellenére már nem láthattunk több találatot, így maradt az 1-1.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.