Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Videón az AS Roma elődöntős veresége a Bayern Leverkusen ellen

Megvoltak az olaszok lehetőségei, de azokkal nem tudtak élni a Bayer Leverkusen ellen az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén.

...svg content...Fotó: EPA/ETTORE FERRARI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, nagyon nehéz helyzetbe hozta magát az AS Roma a Bayer Leverkusen ellen az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén, aminek ideje alatt 2-0-s vereséget szenvedett. Sokba kerülhet számukra ez a vereség, ami elkerülhető lehetett volna a helyzetek alapján.

Már Lukaku nagy kapufája is beszédes volt, és azt követően is voltak helyzetei a hazai csapatnak. Az első gólt egy hatalmas védekezési hiba előzte meg, míg a második találatra senki nem számított, szépségdíjas volt, a kapus sem tudott reagálni rá. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Ezek után több mint nehéz helyzetből várhatja a németországi visszavágót az AS Roma, akik ha kapnak egy gólt, azzal könnyen lehet, hogy minden eldől. A mérkőzés összefoglaló videóját alább láthatjuk, benne a gólokkal és a kihagyott helyzetekkel, amik lehetséges, hogy a római csapat döntős szereplésükbe kerül.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.