Köllő Babett a kamerák előtt twerkelt, Majka utánozta (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabiéket is meglepte, hogy Majka milyen jól twerkel, viszont még egy kicsit finomítania kellett a rappernek a mozdulatokon, amiben Köllő Babett segített neki.

Nincs tovább, véget értek a válogatók a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadában, és többek között arra is fény derült, mi lett Rugós Beke sorsa. A rapper Majka csapatába került, és esélye van arra, hogy bekerüljön az élő show-ba.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Nagyon nehéz dolga lesz, mert sok a tehetség, egy 15 éves lány is képes volt elkápráztatni a közönséget. Természetesen a fiúk között is találni nagy hangokat, és voltak, akik már a puszta megjelenésükkel felkeltették Gabiék figyelmét.

Az egyik kedvenc versenyzőnk pedig egyszerre több hangot utánzott, amivel megváltotta a jegyét a középdöntőbe. Nem mindenki járt sikerrel, és a szomorú pillanatok sem maradhattak el, ám ez mindig benne van a pakliban.

Az esetek túlnyomó többségében azonban nagyszerű volt a hangulat, és Majkáék buliztak is. Óriási hangulatot generáltak a versenyzők, amiből Köllő Babett is kivette a részét, nagyon szexi volt.

Babett a twerkelésben is otthon van, viszont őt is meglepte, hogy Majka férfi létére milyen ügyes benne. Végül a kamerák és a közönség előtt mutatott pár mozdulatot a rappernek, aki viccesen megjegyezte, a fellépéseken is csinálni fogja.