Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,44 Ft
Euró
383,50 Ft
Font
450,24 Ft
Bitcoin
68,968 $

Videón a Barcelona 16 éves szuper-tehetségének újabb gólja a spanyol bajnokságból

Yamal megállíthatatlan, és már 16 évesen elmondhatja magáról, hogy a Barcelona alapembere, ami Messinek sem sikerült.

...svg content...Fotó: EPA/Enric Fontcuberta
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona legutóbb a Real Sociedadot fogadta a spanyol bajnokságban, ami összességében színvonalas mérkőzést hozott. A meccs amiatt is különleges volt, mert ismét betalált a katalánok 16 éves szuper-tehetsége, aki már most a világ egyik legértékesebb játékosa.

Lehetséges, hogy idővel Messi nyomdokaiba léphet, és egyelőre az argentin előtt jár a korai debütálása miatt. Hihetetlen, hogy ilyen fiatalon, gyerekként ott lehet az első csapatban, és nem sok választotta el attól, hogy bejusson a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

A 2007-ben született játékos július végén ünnepli a 17. születésnapját, tehát csak jövőre válik felnőtté. Addig még sok gólt szerezhet, és ne feledjük, a spanyol válogatott tagja, ami azt jelenti, akár Európa-bajnokságot nyerhet ezen a nyáron. Már tavaly ott volt a felnőttek között, és a hat meccsén két góllal járult hozzá az eredményekhez.

Yamal minden idők egyik legkülönlegesebb tehetsége, akinek semmi oka távozni, mert imád a Barcelonában játszani, az pedig teljességgel kizárt, hogy az ősi rivális Real Madridhoz kerüljön. Ezek után maximum az angol bajnokság lehet számára cél, de ez sem tűnik valószínű forgatókönyvnek, így lehetséges, Barcelonában fog megöregedni. Furcsa belegondolni, hogy 10 év múlva is csak 27 esztendős lesz, pályája csúcsán.