Így irányította a közönséget Jürgen Klopp a United hatalmas zakóját követően (videó)

Fotó: Twitter/Liverpool FC
not image

Hujber Dávid

2021. október 25. - 12:38

Ha valaki, akkor Klopp maximálisan együtt képes élni a közönséggel, és a játékkal, ami például egyáltalán nem megy a Manchester United norvég edzőjének.

A Manchester United mélyrepülése tovább folytatódik, és lehetséges, hogy ez addig így is marad, amíg Ole Gunnar Solskjaer a legendás csapat edzője. Csatárként az egyik legjobb volt, imádták a rajongók, most azonban sokan már amiatt imádkoznak, hogy mondjon le vagy rúgják ki.

Ez már egy ideje így van, de a vezetőség valamiért folyamatosan lehetőséget ad a bukdácsoló norvég szakembernek, aki nem hajlandó lemondani. 2018 óta ülhet a kispadon, és eddig nem sok mindent tudott felmutatni, noha minden szükséges anyagi támogatást megkapott ehhez.

Egyetlen egy bajnoki címet sem nyert a United az irányítása alatt, de még igazán a közelében sem voltak ennek. Jó időszakai ugyan voltak, ám ez nagyon kevés a sikeres edzősködéshez.

Legutóbb 5-0-ra kapott ki a csapata az ősi rivális Liverpool ellen az Old Traffordon, és mintha igazi taktika nélkül rohangáltak volna a sztárok a pályán, addig a vendégek kegyetlen gépezetként működtek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.