Rendkívül kínos pillanatok a United-Liverpool rangadón, Solskjaert simán kinevették

Fotó: Twitter/Manchester United
not image

Takács Petra

2021. október 24. - 19:43

Ole Gunnar Solskjaer órái meg lehetnek számolva a Manchester United kispadján, óriási meglepetést jelentene, ha a közeljövőben nem távozna az Old Traffordról.

A Manchester United szurkolói közül sokan egy ideje csak fogják a fejüket, hogy Ole Gunnar Solskjaer még mindig a „Vörös Ördögök” edzője. Az elmúlt években többször cserélt szakembert a brit rekorder, de a sztáredzők sem voltak sikeresek.

Solskjaer, a Manchester United korábbi legendás játékosa nem sztáredzőként érkezett, mégis megkapta a lehetőséget. Először hatalmas sorozatot futott, majd egy hasonló negatív szériát.

Annak ellenére, hogy minden anyagi támogatást megkapott, és sorra jöttek a sztárok, többek között Cristiano Ronaldóval, óriási mélyrepülésbe kezdtek. A szurkolók nem győzik hangsúlyozni, hogy fájdalmas látniuk azt, ami a pályán történik, mintha igazi taktikájuk sem lenne.

Egy biztos, nemigazán működik a csapat Solskjaer vezetésével, a Bajnokok Ligájában is Ronaldo mentette meg attól, hogy még több kritikát kapjon. A hétvégi Liverpool elleni rangadón már nem volt visszaút, 5-0-s pofonba futottak bele, ráadásul hazai pályán.
Többen már a félidőben megindultak hazafelé, teljesen érthető módon.

Hatalmas blama ez most a csapatnak, elsősorban a norvégnak, akitől rengeteg szurkoló várja azt, hogy még ma este lemondjon, vagy a vezetőség kirúgja őt, mert ez így nem mehet tovább, rengeteg pénz forog kockán.

A liverpooli szurkolók élvezték a show-t, történelmi vereséget mértek az ősi riválisra, végig nevettek és énekeltek. Többek között azt énekelték és ordibálták a lelátókról, hogy „Olénak maradnia kell”, Olénak a kormánynál a helye”.

Rendkívül kellemetlen pillanatok ezek, a közösségi médiát ellepték a mémek, és a többség egyértelműen azt akarja, hogy a Unitednek új edzője legyen. Zidane érkezésére lehet a legnagyobb esély, aki továbbra is szabadúszó, miközben a United már csak a 7. helyen áll 14 ponttal, addig a Chelsea 22 ponttal vezet a 21 pontos Liverpool előtt, majd jön a City 20 egységgel.