Zidane-nak több európai kérője is akad

Fotó: MTI/EPA-EFE/Juanjo Martin
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 24. - 11:04

A franciát már több európai topklubbal is kapcsolatba hozták.

Zidane a kezdeti sikerek ellenére nem úgy fejezte be a pályafutását a Real Madrid kispadján, ahogy szerette volna, a francia pedig már öt hónapja távol van a játéktól. 

A rivaldafénytől távol töltött ideje alatt Zidane pihent, a gyermekeivel töltött időt, és visszatért az Estadio Santiago Bernabeuba, hogy megnézze szeretett Real Madridját. Emellett részt vett a padel promóciós kampányaiban is.

A Manchester Unitedet Zidane lehetséges célállomásaként emlegetik, míg franciaországi hangok szerint egy napon a Paris Saint-Germain vagy a francia válogatott élére kerülhet.

Az angol sajtó az elmúlt hetekben a szaúd-arábiai felvásárlást követően újgazdag Newcastle United lehetséges célpontjaként hozta szóba őt – írja a Marca

A Manchester United és Ole Gunnar Solskjaer jelenleg nem remekel, és Cristiano Ronaldo késői gólja az Atalanta ellen a Bajnokok Ligájában sokak szerint megmentette a vezetőedzői állását. Zidane-t tartják az egyik legkedveltebb opciónak a norvég utódjaként, ha esetleg távozna.

Zidane legutóbbi, a futballtól távol töltött időszakában kilenc hónapig volt távol, mielőtt Florentino Perez felhívta volna, hogy térjen vissza a Madridba.

Bár úgy tűnik, jelenleg nem siet vissza, minden bizonnyal nem lesz hiány a lehetőségekből, ha mégis úgy dönt, hogy folytatja az edzői pályafutását.