18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Késszúrásokkal viszonozta párja fizikai bántalmazását egy nő

Police.hu
not image

Kulcsár Péter

2021.június.18 - 12:04

Egy 49 éves gyömrői nő késszúrásokkal válaszolt férje ütéseire, elmondása szerint önvédelemből cselekedett.

A nyomozás adatai szerint a 49 éves nő és 42 éves férje között 2019. július 9-én 21 óra körül féltékenységből kiindulva alakult ki nézeteltérés – írta a Police.hu.

A gyanú szerint a férj többször ököllel arcon és fejen ütötte nejét, mire az asszony válaszul kétszer mellkason, egyszer köldöktájékon szúrta férjét, miközben kiabálta, hogy: „Megöllek, te szemét!”.

Az orvosszakértői vélemény alapján az egyik szúrás következtében a szívburok lemezei közé vér került, állapotát életveszélyesnek minősítették.

A nő a 2019-én július 10-ei kihallgatásán a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, ám önvédelemre hivatkozott. Elmondta, hogy férje folyamatosan, szinte heti rendszerességgel bántalmazta. Legtöbbször ököllel verte és rugdosta ahol érte.

A végzetes estén történtekkel kapcsolatban azt mondta, többször szúrt az áldozat mellkasa irányába, „ami tőlem kitelt” – fogalmazott.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 49 éves asszonnyal szemben emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.