Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

További Hírek

Vélhetően azért akartak végezni vele, mert gyakran megállította őket közúti ellenőrzésre hivatkozva, holott okkal tette mindezt.

A pár épp válófélben volt, amikor a nő valamiért úgy határozott, megmérgezi férjét.

A bíróság szerint az orvos öngyilkosságot és gyilkosságot kísérelt meg akkor, amikor szándékosan lehajtott egy szikláról autójával úgy, hogy a járműben felesége és gyermekei is vele utaztak.

A franciaországi Annecy városában elkövetett késes támadás gyanúsítottja most gyilkossági kísérlet vádjával néz szembe.

A szomszédok hívtak segítséget a csontsovány kisfiúhoz, aki május 12-én kétségbeesve, mezítláb indult el egy élelmiszerbolt felé.

Továbbá két szemtanú azt bizonygatta, hogy nem látták, amint az orvos fékezni kezdett volna, sőt, inkább gyorsított a szakadék felé haladva.

A férfi hozzátette, bűnösnek érzi magát a testi sértést illetően, viszont nem fogadja el az ügyészi indítványt.

Emellett családon belüli erőszakkal és súlyos testi sértéssel is vádolják, s a bizonyítékok ellene szólnak, de eddig még nem tett vallomást.

A férfi korábban egy sztriptízbár főnöke volt, s mint kiderült, hosszú órákon át rejtőzködött egy baltával a sötétben a ház előtt, hogy aztán szétzúzza a nő koponyáját. Állítása szerint azért akarta meggyilkolni feleségét, mert megromlott a kapcsolatuk.

A gyanú szerint hét férfi és négy nő vett részt egy gyermekekkel kapcsolatos szexuális hálózat tevékenységeiben 2010 és 2020 között.