Horváth Gréta fájdalmas plasztikai műtétre készül

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Pontosan tudja, mi vár rá a műtőben és a beavatkozást követő időszakban, mégsem fél. Alig várja, hogy a gyógyulás után megpillanthassa a feszes hasát és felvehesse azokat a ruhákat, amiket eddig nem mert.

Horváth Gréta elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben, hiszen közel 30 kilót fogyott. Bár a jelentős súlyvesztéssel igazán elégedett, annak egyik következményével, a megereszkedett bőrrel már kevésbé, ezért úgy döntött, kés alá fekszik.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Az influenszer egyáltalán nem szégyelli a testét, bátran megmutatta a jelenlegi állapotokat egyik Instagram-sztorijában, ahol arról is szót ejtett, mi fog történni vele a műtőben, s mi vár rá azután – írta meg a Bors.

Elmondása szerint az operáció során felvágják a hasat, egy szakaszon kimetszik a bőrt (ez az ő esetében kb. 60-70 dkg), ezután összehúzzák és összevarrják a széleket. Mindemellett a köldököt is áthelyezik, illetve végig varrják a szétnyílt hasfalat is.

Felügyeletre és segítségre lesz szüksége

Gréta pontosan tudja, hogy maga a beavatkozás és az azt követő időszak is nagy fájdalmakkal jár majd, ráadásul felügyeletre és segítségre lesz szüksége. Ennek ellenére nem fél, alig várja, hogy túljusson rajta és a gyógyulás után megpillanthassa a feszes hasát.

„Szeretném irdatlan őszintén és nem virágnyelven megmutatni, mert szerintem ez sokaknak segítség. Az sem titok, hogy az első napokban, amikor hazajövök, kísérettel mehetek el a mosdóig is, ez azt jelenti, hogy mindenképpen az első héten egész napos, 0-24 órás felügyelet kell”

– árulta el.

Majd az influenszer hozzátette, még egy üvegpalackot sem emelhet meg, egy könnyített pohárban szívószálból fog majd inni. „A fürdés, az felül, cicamosdás lesz, mert a mellvonal alatt indul a fűző és teljesen leér a szeméremcsontig, hogy végig biztonságosan védje a sebet” – tette hozzá.