Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,68 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
457,09 Ft
Bitcoin
68,408 $

Cristiano Ronaldo megmutatta, hogyan építi az izmait (videó)

Cristiano Ronaldo betekintést nyújtott a kulisszák mögé, és megnézhetjük, hogyan építi az izmait a szaúdi bajnokságban.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan már többször leírták Cristiano Ronaldót, már azzal, hogy elhagyta a Real Madridot, ami a saját döntése volt. A Juventust választotta, mert érdekelte a Seria A, és egy harmadik csapattal is Bajnokok Ligáját akart nyerni a Manchester United és a spanyolok után, ami végül nem sikerült, nem jött össze.

A Juventus óriási összegeket fizetett azért, hogy Ronaldo a játékosuk legyen, és bíztak benne, összejöhet vele a Bajnokok Ligája-győzelem, mint egykor. A projekt csak részben működött, viszont Ronaldo által még több kezdték el nézni a Seria A-t, amivel nem kis bevételt generált a ligának, és a klubjának. Soron kívül Változékony időnk lesz az első nyári hétvégén

Ugyan visszatért Manchesterbe, minden rosszul sült el, talán ha nem Ten Hag az edző, még mindig ott lenne. Láthatóan nem jött ki a hollanddal, viszont ez lehetőséget adott arra, hogy élete legjövedelmezőbb szerződését írja alá a szaúdi bajnokságban szereplő Al Nassrrel, akiknél őrületes tempóban termeli a gólokat.

Hiába közel 40 éves, nemrég már a 66. mesterhármasát szerezte meg, és 52 meccsen 52 gólt lőtt. Ez köszönhető nagyban annak is, hogy csúcsformában van, rendkívül fitt, és maximálisan odafigyel a kinézetére. Még a 20-as éveiben sem nézett úgy ki, mint jelenleg, érdemes megnézni az izomfelépítését.

Sok időt, energiát és pénzt áldoz arra, hogy fitt maradjon, és hiába játszik Európán kívül, ugyanolyan komolyan veszi a játékot, a felkészülést, mint bárhol máshol a pályafutása alatt. Abszolút példakép, aki tudja, hogyan működik a szervezete, és még mindig képes tovább fejlődni, fizikális szempontból is.