Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,18 Ft
Euró
385,83 Ft
Font
451,41 Ft
Bitcoin
68,367 $

Horváth Éva is ledöbbent Berkes László hirtelen halálán

Berkes László tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából, noha ennek semmi előjele nem volt, miközben sok terv áll előtte.

...svg content...Fotó: Liner.hu
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berkes László igazi testépítő-legenda, aki által sokan lettek profik, rengeteg embert motivált. Már 2000-ben erőemelő magyar bajnok volt, majd a következő években egyre magasabb és magasabb szintre jutott el. Tipikusan az a karakter volt, aki igyekezett mindent profin csinálni, és átadni másoknak a tudást.

Pár hónappal ez ezelőtt ünnepelte a 47. születésnapját, így még csak az 50-es éveiben járt, amikor hirtelen elragadta a halál. Mindenkit megdöbbentett a halála, miután még csak előjele sem volt annak, hogy mindez bekövetkezhet. Sokat veszít vele a sport, és olyan tapasztalattal rendelkezett, mint csak kevesen. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Május 4-én, Spanyolországban érte utol a halál, már nem lehetett rajta segíteni. A pontos részletek egyelőre nem ismert, később talán mindenki megtudhatja, hogy mi történt vele, de sajnálatos módon ez sem hozhatja őt vissza. Sokan fejezik ki részvétüket a legenda előtt, aki ideje korán, tragikus hirtelenséggel ment el.

Horváth Éva is jól ismerte, anno tőle tanult edzeni, és épp most gondolkozott azon, hogy visszamegy hozzá edzeni. Ez már nem történhet meg, mert Laci örök álomra hajtotta a fejét, jó pár évig felfoghatatlan marad a tragédiája, hihetetlen, ami vele történt.

„El sem hiszem… nem is igaz a hír… Szerintem még tegnap is láttam a posztodat, gondoltam is, ha hazamegyek, megkereslek, hogy kezdjünk el megint edzeni, mert Te vagy a Legjobb. Nyugodj Békében. Részvétem a családnak.” – üzent szomorúan a posztjában Éva az Instagram oldalán keresztül.