Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Győzike egyre jobb formában van, és még mindig rendkívül trendi (fotók)

Gáspár Győző gőzerővel folytatja a fogyást, készülvén a Gáspárék forgatására, ami egy olyan időszakot jelenthet számukra, mint a Győzike Show.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Győzőt nem kell félteni, mindig, minden helyzetben feltalálja magát. Nem volt még olyan korszak, amikor ne lett volna népszerű, egyszerűen lételeme a televíziózás, a szereplés és a topszintű szórakoztatás, sokan is szeretik emiatt.

Ugyan egy ideje elkezdett nyitni a politika felé, még mindig a televízió az, ahol igazán jól érezheti magát. Ehhez a közeghez szokott hozzá, és nem kérdés, hogy a szórakoztatásban a legjobb, legyen szó szereplésről, fellépésről, és így tovább. Megosztó a személyisége, bár ez csak hozzáad ahhoz, amit képvisel, és nincs is vele gondja. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Már mindenki tudhatja, hogy készül a Gáspárék első évada a TV2-n, amivel kvázi felélesztik a Győzike Show-t, csak más néven. Azóta a lányok felnőttek, de egyelőre nem tudni, Gáspár Evelin és Gáspár Virág szerepelnek-e a műsorban. A korábbi hírek arról szóltak, hogy tárgyal velük a csatorna, mert nyilván fontos karakterek lennének.

Korábban ismert szereplők is feltűnhetnek a műsorban, és talán az sem kizárt, hogy Gáspár Zsolti ugyancsak felbukkan benne. Miután a jelek szerint Győzike és Bea új házba költöznek, már nem Salgótarján lehet a központi helyszín, hanem valószínűleg Budapest, annak környéke. Ez a forgatásokat is lényegesen megkönnyíthetné, és sokkal nagyobb a potenciál egy fővárosi forgatásban.

„Tudod, mit utálok a „boldogan éltek, míg meg nem haltak”-ban? (…) Hogy a boldogságnál a mese véget ér, pedig akkor jön a legjobb rész.” – üzent az Instagram oldalán Győzike, aki jól halad a fogyással, és még mindig nagyon divatos. További fotókat erre a linkre kattintva nézhettek meg róla.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.