Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

Házasodna a gazda: „Így a csókolózós jeleneteket kicsit kínos volt visszanézni”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 18. - 19:22

Alfonz gazda interjút adott az RTL Klubnak, melyben arról is mesélt, mi volt kínos számára az epizódok visszanézése közben.

Alfonz gazda nagy kedvenc lett a Házasodna a gazda legújabb évadában, melynek végén Beát visszautasította, és végül Encit vitte el az álomrandira, ami nem éppen úgy sikerült, mint azt sokan várták volna.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

Voltak kellemetlenebb percek, amikor az egyik vacsora ideje alatt szóba került Bea. Visszatérvén Magyarországra Nádai Anikóval beszélgetett a két fiatal, majd Alfonz fogta magát, felállt az asztaltól és továbbállt.

Akkor Anikó már nem volt ott, de az RTL Klub műsorvezetője is érezhette, hogy nincs meg a tökéletes összhang Enci és Alfonz között. Természetesen Alfonz is visszanézte az epizódokat, és volt egy-két rész, ami kínos volt számára.

„Minden részt láttam, még annak ellenére is, hogy nálunk későbbi időpontban kezdődtek. Meglepő és néha furcsa volt visszanézni magam, de nagyon élveztem az epizódokat.” – árulta el Alfonz az rtl.hu-nak adott interjújában.

„Érdekes saját magamat látni tévében, ez teljesen hihetetlen számomra még mindig. Sosem egyedül ültem le megnézni az adásokat, vagy a barátaimmal, vagy a szüleimmel és a rokonokkal, nagy csapatban. Így a csókolózós jeleneteket kicsit kínos volt visszanézni.”

„Nem azért, mert megbántam, de amikor a családommal néztem ezeket, akkor hirtelen néma csend lett a szobában (nevet). De összességében a közvetlen környezetem nagyon jól reagált erre az egészre, senkitől nem érkezett negatív visszajelzés, és nekem csak ez számít.”

Lilu is egy szuper-szexi és dögös nőnek tartja az X-Faktor új mentorát, Herceg Erikát

Arra is fény derült, hogy az egyik lánnyal még tartja a kapcsolatot: „Encivel szoktam beszélni néha, de csak baráti szinten. Néha felhívjuk egymást.” – adott rövid választ a gazda, de arra már nem akart kitérni, pontosan miről beszélgetnek.

„Nem szeretném feszegetni ezt a témát. Van egy-két dolog, amit át szoktunk beszélni a műsorral kapcsolatban. De nem áll jogomban az ő nevében beszélni, és szerintem ő is meg van elégedve az életével. Nem esik rosszul neki sem visszanézni a műsort.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.